Betrouwbare partner voor de zakelijke markt

We werken zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt. Op de zakelijke markt hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner van bouwbedrijven, Verenigingen van Eigenaren, Vastgoed management bedrijven, overheids- en zorginstellingen en woningbouwcorporaties. In onze samenwerking staat efficiency centraal. We kunnen als regisseur het totale onderhoud van elke gevel verzorgen, van schilderwerk tot grondige gevelreiniging. Dat geeft maximale duidelijkheid over kwaliteit, verantwoordelijkheid en kosten.

Als regisseur kunnen we bovendien garanderen dat alle spelers hun Basis- of Vol-VCA-diploma behaald hebben.

Schilderwerk woning

Eerlijk is eerlijk: particulieren schakelen ons meestal in voor schilderwerk binnen en/of buiten met bijkomend onderhoudswerk en voor wandafwerking als sierpleister en behang.

Voor het schilderwerk kunt u kiezen voor een eenmalige opdracht om uw woning of een deel ervan opnieuw in de verf te zetten. Afhankelijk van uw wensen geven we graag vooraf een kleuradvies dat past bij uw smaak.

Gerritsen Schilderwerken Totaalinderhoud Hoogwerker Harmelen

Onderhoudsplan schilderwerk woning

Kiest u voor optimale bescherming en het waardebehoud van uw woning, dan is een onderhoudsplan voor binnen en/of buiten een goede keuze. In overleg stellen we een schema op voor minimaal 5 en maximaal 12 jaar.

De eerste stap is een inventarisatie van uw eisen en wensen en een grondige inspectie van de staat van het schilderwerk en de gevels. In deze fase bieden we u een gespecificeerde kostenbegroting aan. We stellen eventueel een verftechnisch document op en bespreken met u welke verf uw voorkeur heeft.

Stap twee is het geheel opnieuw schilderen van het huis, incl. eventuele reparaties van houtrot, betonrot en reiniging van de gevel.

Stap drie zetten we na circa twee jaar. We inspecteren het geheel en werken de liggende delen bij.

Stap vier is dat we na circa vijf jaar het geheel opnieuw schilderen, waarna de cyclus eventueel opnieuw begint.

Uw voordelen zijn:

    • het onderhoud waarvoor wij verantwoordelijk zijn wordt altijd tijdig (en in overleg) uitgevoerd;
    • goed onderhoud voorkomt kostbare schades;
    • het werk wordt altijd uitgevoerd door ervaren vakmensen met VCA-diploma;
    • u weet vooraf wanneer u met welke kosten u te maken krijgt.

Meer informatie over het onderhoudsplan of over een offerte?