Van schilderwerk naar totaalonderhoud

In 1998 begonnen we als schildersbedrijf. Door vanaf het allereerste begin kwaliteit en service te bieden, vonden opdrachtgevers ons en vonden wij onze plek in de markt. Vanaf datzelfde allereerste begin nemen we klein onderhoud mee in ons werk. Als we iets doen, doen we het liever meteen goed! Met die instelling maken we nog steeds tevreden klanten. En we ontwikkelden ons ermee tot allrounders, aanbieders van totaalonderhoud. 

Met onze sterk servicegerichte opstelling en ons brede dienstenpakket worden we steeds vaker gevonden door Verenigingen van Eigenaren, bouwbedrijven, vastgoed management bedrijven, overheden, zorginstellingen en woningbouwcorporaties. Zij ervaren het gemak van één betrouwbare regisseur die het totaalonderhoud binnen en/of buiten geheel verzorgt, van schilderwerk tot en met het complete herstel van gevels.

Voordelen totaalonderhoud Gerritsen Schilderwerken

We zijn nu de juiste partner voor elke opdrachtgever die alle aspecten van totaalonderhoud professioneel uitgevoerd wil hebben. De voordelen zijn beslist herkenbaar:

  • u kunt één deskundig aanspreekpunt met één telefoontje in beweging zetten;
  • we stellen een meerjaren onderhoudsplan op dat borg staat voor optimale waarde van het gebouw, een piekfijn uiterlijk en spreiding van de kosten;
  • u heeft altijd een helder overzicht van welke activiteiten recent uitgevoerd zijn  en welke er in de planning staan;
  • u ontvangt alle facturen van een en dezelfde afzender;
  • wij kennen de gebouwen, weten wat er kan spelen, staan altijd klaar voor een efficiënte oplossing;
  • we beschikken over eigen hoogwerkers en alle andere middelen om onderhoud aan hoogbouw efficiënt te verrichten;
  • Gerritsen Schilderwerken heeft alle productiemiddelen in eigen bezit. Het financiële voordeel daarvan is een van onze concurrentievoordelen.

Meer weten over totaalonderhoud?