Schilderwerk binnen en buiten

Als de buitenkant van een pand het eerste visitekaartje is voor elke bezoeker, dan is de binnenkant het tweede. Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het schilderwerk. Van vakmensen verwacht u ook niet anders. Die hoge eisen gelden ook voor de gebruikte verf. Deze moet verschillende weersinvloeden en omstandigheden kunnen trotseren om de conditie van woning of bedrijfsgebouw langdurig op peil te houden. Zo voorkomt u ingrijpende, kostbare reparaties zoveel mogelijk.

De vakmensen van ons schildersbedrijf maken het liefst gebruik van milieuvriendelijke producten, maar overleggen altijd met u over de gewenste kwaliteit en beschermingsduur.

Onderhoudsplan schilderwerk

Zowel voor VVE’s, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen als voor bedrijven en particulieren stellen we in overleg meerjaren onderhoudsplannen op. Afhankelijk van de eisen en wensen stellen we na een grondige inspectie een schema op met intervallen voor nieuw schilderwerk, inspecties en onderhoudswerkzaamheden. Met dit schema staan wij borg voor de kwaliteit van het schilderwerk.

In overleg voegen we een verftechnisch document van de verfleverancier toe, dat rekening houdt met de specifieke omstandigheden van uw woning(en) of pand(en).

Meer weten over een doordacht onderhoudsplan.